ОВАКО СЕ ПРОИЗВОДИ ВАША КАМЕРА...

 

Мислимо да би за Вас, као клијента, било интересантно да знате како се производи Ваша камера. Већина произвођача прави тајну око производње. Ви код нас можете да видите све и да нас питате за детаље.

Пошто је данас пиратерију скоро немогуће зауставити, копирање наших камера се догађа. Зато будите пажљиви код куповине да не би сте купили копију уместо оригинала.

Желимо да Вас кратко упознамо са производњом једном кратком туром кроз нашу фабрику. Надамо се да ћете моћи да видите колико малих делова је потребно да се камера направи и колико рада је потребно да би се дошло до финалног производа.

 

ПРВИ КОРАК: Дизајнирање камере

Овај корак се прави у нашим бироима у Немачкој. Тамо ми дизајнирамо најновије особине и функције и тестирамо наше идеје.

 

ДРУГИ КОРАК: Производња матичне плоче

Од стотина малих делова се прави матична плоча камере. Већи део ове операције раде машине али ипак остаје велики део посла који обављају вредни радници као што можете да видите на сликама доле. Овај процес захтева велику прецизност да би камере биле квалитетно произведене.

 

 

 

ТРЕЋИ КОРАК: Склапање камере

Свака камера се склапа ручно. Овај део посла не може да се уради машински и ради се пажљиво, корак по корак.

 

ЧЕТВРТИ КОРАК: Контрола квалитета и тестирање.

Наш камере пролазе кроз строга испитивања квалитета. Све функције сваке појединачне камере се проверавају пре него што се она запакује. Ми водимо рачуна о квалитету наших производа и трудимо се да континуално побољшавамо њихов квалитет.

 

Захваљујемо Вам на пажњи и надамо се да ће Вам наши производи омогућити сигурнији и безбрижнији живот.